Recept på Stinas kyckling

Lite då och då latar vi till oss med en Stinas kyckling, färdig kyckling från lådan. Kommer knappt ihåg när jag senast köpte en hel fryst kyckling för att laga kyckling hemma, så länge sedan var det! Ofta är det kycklingfilé eller Stinas kyckling om det är kyckling som ska intas.

Det tråkiga är att vi alltid gör samma när vi har Stinas kyckling, vi kör kycklingen som man ska i ugnen och kokar ris till, sås blir det ingen utan vi tar soja istället över riset bara. Tillräckligt gott för att man ska vilja äta det igen, men samtidigt tillräckligt tråkigt så att man vill leta nya recept efter ett tag.

Hittade några nu när jag googlade. Titta in detta från ICA-kuriren, det är med lite vitt vin och så lägger du över till långpanna när det är en tid kvar i ugnen samt slänger med några potatisar och kryddor.

20120106-154340.jpg

Sedan vara det denna Tomatkyckling som jag också hittade. Båda recepten är av en händelse bara från ICA-kuriren, men det är nog en mindre slump att båda utgår från en stänk av vitt vin i sig. Säkert samma människa som kommit med förslagen på recept. Här är Tomatkycklingen:

20120106-154826.jpg

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.